Elektronikus bébiőr Video Baby Monitor Zen Premium Beaba 2in1 360 fokos forgással 1080 FULL HD infravörös éjszakai látás

Termék leírása

Video Baby Monitor Zen Premium elektronikus bébiőr a francia Beaba gyártótól kisgyermekes családok számára. A nagy teljesítményű Zen Premium bébiőr nagyon egyszerűen és intuitív módon kezelhető, és nyugalmat kölcsönöz az alvó baba szüleinek. A bébiőr 1080p felbontású infra éjjellátó panoráma kamerával van felszerelve, felvételkészítésnél nem igényel villanyt. A színes kijelző kiváló minőségű, 720P felbontású képet kínál a szülőknek.

A készülék részét képezi továbbá a távadó, a hő- és páratartalom-érzékelővel ellátott hőmérő, riasztó, időzítő, mindemellett lehetővé teszi a dupla és négyszeres zoomolást is. A Zen Premium Beaba elektronikus bébiőr ráadásul 3 dallammal és fehér zajjal is álomba ringatja csöppségét. Az elektronikus bébiőr mozgás- és hangérzékelőkkel van felszerelve, és intelligens riasztóval is rendelkezik, amely figyelmezteti a szülőket a baba mozgására és a kiságyból áradó hangokra.

A Zen Premium bébiőr hatótávolsága 300 m kültéri környezetben és 50 m beltéren belül. Az elektronikus berendezés két részből áll – a panoráma kamera infra éjjellátóval a gyermek szobájában helyezkedik el, míg a nagy felbontású monitor a szülőnél van. A szülői egység lítium akkumulátoros elemmel működik, amely 15V hálózati adapter segítségével tölthető. Egy töltésre készenléti üzemmódban 8 órán át képes továbbítani a felvételt. A panoráma kamera 360° szögben forgatható. Felvételkor mikroUSB bemenetes 5V hálózati adapterre van kötve.

A Franciaországból származó Beaba márka 1989-ben hódította meg a piacot, azóta forradalmi termékeivel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Kínálatában háztartási eszközök széles választékát találja az ételpárolóktól a gyermek napszemüvegekig. A márka tervezői és gyártói elsősorban a minőségre törekednek, ennek köszönhetően a Beaba termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, miközben használatunk nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáénak, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • elektronikus bébiőr
  • panoráma kamera
  • infra éjjellátó
  • magas felbontású színes kijelző
  • nagy hatótávolság kültéren, beltéren egyaránt
  • egyszerű és intuitív kezelés
  • modern francia dizájn
  • csúcsminőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek16*8*1.5 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei21*20*10 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Tömeg0.236 kg
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.