Elektronikus bébiőr Video Baby monitor ZEN connect Beaba mobillal összeköthető (Android és IOS) infra éjjellátóval

Termék leírása

A ZEN Connect elektronikus bébiőr remek segédeszköz a kisgyermekes családok számára. A francia Beaba gyártó praktikus, könnyű és biztonságos 1080p felbontású full HD kamera kezelése nagyon intuitív és egyszerű. A kamera az iOS vagy Android operációs rendszert futtató okostelefonokkal köthető össze egy mobil applikáció segítségével. A ZEN Connect elektronikus bébiőr infra éjjellátóval van ellátva. A készülék részét képezi továbbá a távadó, a mozgás- és hangérzékelő, a szenzorral ellátott hőmérő, mindemellett lehetővé teszi a dupla zoomolást valamint a videófelvétel készítését is. A ZEN Connect Beaba elektronikus bébiőr ráadásul zenével ringatja álomba a csöppséget.

Az elektronikus bébiőr nagyon praktikus, egyszerűen kezelhető és biztosítja a babával való állandó kontaktust. Időtlen dizájnja tökéletesen követi a smart háztartások elvárásait és egyedi módon kiegészíti őket. Kígyóra hasonlító formája lehetőve teszi, hogy a kamerát a babaágy köré tekerje vagy a polcra helyezze. A wi-fi vagy 4G hálózatnak köszönhetően azonnal megoszthatja szeretteivel a babaszobában készült videókat. Az applikáció használata egyszerű és intuitáv, előnyei közé tartoznak az applikáció jelentései. A ZEN Connect kamera nem rendelkezik újratölthető akkumulátorral, ezért csak áram alatt működik, tehát a csomagban található USB kábellel való csatlakoztatása esetén. Tisztítása száraz vagy nedves kendővel, vegyszer használata nélkül ajánlott.

A Beaba márkáról

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Gyermekgondozási termékei innovatívak és kezelésük egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • elektronikus bébiőr
  • full HD kamera 1080p felbontással
  • infra éjjellátóval
  • iOS és Android kompatibilis
  • egyszerű és intuitív kezelés
  • modern francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek6*3*31 cm
A csomagolás méretei23*4*10 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg117 g
NoteAvailable app for Android and IOS
Színfehér
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.