Világító projektor Gomba Cotoons Smoby dallamokkal kisbabáknak kék

Termék leírása

Világító projektor Gomba Cotoons Smoby édes és nyugodt álmot biztosít csöppségének. A vetítő világító ábrákkal (pillangók és virágok) és 4 nyugtató dallammal ringatja álomba csöppségét. Méretei a gomba alakú világító vetítőnek 16*13*13 cm, miközben a teljes magassága 16 cm. A projektor olyan mértékben leköti gyermeke figyelmét, hogy elfeledkezik a sírásról és könnyen elszunyókál. A gomba formájú világító projektor kék-fehér színkombinációban pompázik és zöld levelekre emlékeztető talpazaton kapott helyet. A projektor bármilyen sima felületre ráhelyezhető, például éjjeliszekrényre és talajra egyaránt. A működéséhez 2 x AA/LR6 1,5V elem szükséges, melyek nem képezik a csomag részét. 

Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi világító fénytől és altatójátéktól elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. A játék nagyon jó eszköz lehet a csöppség számára az új környezete megismerésében, felfedezésében, így akár könnyebben nyit az új világ felé és reagál a külső behatásokra. Ez a kiegészítő főleg kisfiúknak ajánlott.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre és egyedi dizájnra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek16*13*13 cm
Termék magassága16 cm
A csomagolás méretei17*13*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,4 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 1,5V
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.