Világűr keringő bolygókkal Space Center Smoby oktató játék a tudományról és technológiáról 68 tartozékkal 3 évtől

Termék leírása

Space Center űrközpont gyerekeknek 5 éves kortól. Az űrközpont segítségével a gyerekek játékos módon tanulhatnak a tudományról és a technológiákról. Az élvezetes játék során a gyerekek felölthetik az űrhajósok és űrhajós oktatók szerepét, felfedezhetik a világűr rejtélyeit. Ennek érdekében egy világűrt ábrázoló fal áll rendelkezésükre, ezen bolygók ábrái láthatók, különböző tevékenységek végezhetők, sőt egy vezérlőpanelnek köszönhetően űrhajú is irányítható. Az összecsukható űrközpont erős kartonból és ellenálló műanyagból készült, fémkerete hosszú élettartamot biztosít. Mérete összecsukott állapotban 111x41 cm, így könnyen az ágy alá csúsztatható vagy a szekrényben tárolható. Az űrközpont kinyitott állapotában 111x135 cm.

A világűr tematikájával foglalkozó oktató játék szórakoztató módon ismerteti a gyerekekkel a világegyetem világát. A valósághűbb játék érdekében 68 kiegészítő áll a kicsik rendelkezésére. Ezek 15 különböző tevékenységet tesznek lehetővé. Segítségükkel gyerekek megismerhetik a Hold fázisait, a földönkívüliek tematikáját, felépíthetnek egy űrhajós által irányított űrhajót, kipróbálhatják az űrhajó irányítását. Az űrkutatás során megismerik a Naprendszer bolygóit és ismert csillagképeit. A játék során több gyerkőc társaságában különféle űrkalandokat találhatnak ki, különböző küldetéseket és úti célokat választanak, így folyamatosan új izgalmas élményekre tesznek szert.

A színpompás oktató játék csodálatos ábrákkal hozzájárul a tanuláshoz való pozitív viszony kialakításához. A bolygók és csillagképek megismerése során a gyerekek elsajátítják a helyes tanulási szokásokat, élesítik az elméjüket, javítják logikai gondolkodásukat, érvényesítik kreativitásukat. A szerepjátékok segítségével közelebb kerülnek a felnőttekhez, nő felelősségtudatuk, javul kommunikációs készségük és kifejezőképességük.

A francia Smoby gyártó időtlen játékai eredeti dizájnnal rendelkeznek. A gyártásuknál használt alapanyag erős és ellenálló, mégis sima, bársonyos tapintású. A fokozott biztonság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékei órákra lekötik a gyerekek figyelmét és sokoldalúan fejlesztik személyiségüket. Megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és a francia minőségnek és modern kivitelezésnek megtestesítői.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek135*41*111 cm
Termék magassága111 cm
A csomagolás méretei52*14*61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.