Virágüzlet saját virággyártással Flower Market Smoby különböző textil szirmokból 104 db kiegészítővel

Termék leírása

Flower Market virágüzlet saját virágok készítésével a francia Smoby gyártótól gyerekek számára 3 éves kortól. A kreatív virágkészítő játék segítségével a fiúk és a lányok gyönyörű csokrokat tervezhetnek különböző típusú színes szirmok kombinálásával és egy mechanikus prés használatával. A gyerekek elhelyezik a virágkocsányt a prés közepébe, kiválasztják a megfelelő szövetszirmokat, a ráhelyezik a kocsányra és enyhe nyomással összeillesztik a virág többi részével. Az elkészült virágot a szár hosszú részébe helyezik, és a virágcsokor készen áll, hogy becsomagolják és átadják a vásárlóknak, vagy ajándékba adják a szeretteiknek.

A csokrokat ismét szét lehet szedni, így a kis virágárusok mindig új dizájnnal próbálkozhatnak, barátaikkal, testvéreikkel együtt versenyezhetnek, ki tud szebb csokrot készíteni. A csomag 2 db műanyag vázát is tartalmaz, melybe az előkészített virágok könnyen elhelyezhetők. A kreatív készlet 104 db kiegészítőt tartalmaz, köztük présgépet, 47 textil szirmot, 8 hosszú és 8 rövid növény szárat, 16 bélyegzőt a virágok összeillesztéséhez, 2 vázát, 2 kémcsövet, 3 hegyes papírzacskót csokrok becsomagolásához és matricákat a díszítéshez. A virágárusok egy illusztrált használati útmutatóra is támaszkodhatnak, amely tippeket ad a virágprés használatához és a csokrok készítéséhez.

A virágkészítő készülék erős és tartós műanyagból készült, bársonyosan puha felülettel, lekerekített élekkel. Valósághű élményekkel tölti el a gyerekeket, akik játék közben stílusos csokrokat tervezhetnek és készíthetnek különböző alkalmakra. A készlet több gyerkőc szórakozását teszi lehetővé, akik elsajátítják a csokrok és virágok készítését, kombinálását. A szerepjáték során közelebb kerülnek a felnőttek világához, nő felelősségtudatuk, érvényesül a fantáziájuk, képzeletük. Fejlődnek finom motoros készségeik, logikai gondolkodásuk, gyorsabban szocializálódnak, gyakorolják a kommunikációt. A virágüzlet további virágokkal bővíthető a webáruházunk kínálatából.

A termék méretei 45*25*38 cm. A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra kellemesen bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek45*25*38 cm
A csomagolás méretei30*15*45 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.