Vízi játék a kertbe vízsugárral Splashy Way 2in1 Smoby minden csúszda alá állítható fúvókamagassággal és UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

Splashy Way 2in1 kerti vízi játék vízsugárral a Smoby gyártótól gyereknek 24 hónapos kortól. A többfunkciós játék a Smoby csúszdák alá helyezhető, kerti tömlőre csatlakoztatva vízi alagút hatását kelti, amelyen a gyerekek átcsúsznak. A kerti játék felfrissülést és szórakozást biztosít a gyerekeknek a nyári hónapokban. A játék erős és strapabíró műanyagból készült, felületét UV szűrő védi, ennek köszönhetően több éves használat után is megőrzi szép megjelenését.

A szórófejek magassága állítható, ez lehetővé teszi a vízsugár erősségének beállítását a víznyomástól függően. A frissítő vizes játék kompatibilis a klasszikus a kerti tömlőkkel (nem képezi a csomag tartalmát), hossza 70 cm, szélessége 25 cm. A vízcseppek motívumával díszített stílusos kialakítás biztosítja, hogy a játék a kertek és udvarok dísze lesz. A vízalagút lekerekített élekkel rendelkezik, így maximálisan biztonságos. A játék nagyon stabil, robusztus és tartós. A vizes játék növeli a csúszdák funkcionalitását és használhatóságát, ennek köszönhetően a gyerekek több időt töltenek a friss levegőn és erősítik immunitásukat.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos játékot és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára és a képzelőerőre, hozzájárulnak a finommotorika fejlesztéséhez és az önbizalom felépítéséhez. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70,7*25,6*7,2 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei70*27*8 cm
Állítható magasságIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.