Vizes játék Waterplay Funland BIG bőröndben kék

Doprava
Gyártó: BIG Kategória: Vízi pályák gyerekeknek Termék kódja: B55103
16 250 Ft
10 890 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyönyörű játékot kínál a BIG Waterplay Funland vizes játék formájában gyerekeknek 3 éves kortól. Sok-sok izgalmas és szórakoztató részből tevődik össze ez a vizező játék, így végtelen szórakozást igér a gyerekeknek. A Waterplay Funland játékhoz tartozik egy híd, amelyen járhatnak-kelhetnek a kisautók és a Waterplay Funland központjába vezet. Ezen kívül a bőröndös játékban található daru a gyors be és kirakodáshoz, kisautó, hajócska és figura, aki az egészet irányítja. Vízzel való feltöltés után úszkálhatnak körbe a hajók, az egyik oldalon pedig még lépcsők is találhatók a kis hajóskapitányoknak. A készlet gyönyörű, ragyogó kék színben pompázik és kiváló minőségű műanyagból készült. A 115 x 50 x 8 cm méretű gyerekjáték játszás után bepakolható a praktikus bőröndbe, így nem foglal nagy helyet.

Érdekes része a  vizes játéknak egy hajtókar, amely segítségével a gyerekek különböző vízáramlatokat hozhatnak létre. Ez a lenyűgöző játékrendszer 16 részből áll és mindent magába foglal, amit a gyerekek imádnak: vizet, hajókat és építőjátékot. Mivel a készletben sok olyan rész található, amelyek a gyerekeket oktatják is, sokat megtanulhatnak a víz erejéről, áramlásáról, arról hogyan működnek dolgok. A szórakoztató játékhoz öntapadó matricák is tartoznak, ezek még különlegesebbé teszik ezt az érdekes és csodaszép játékot. Méretével a játék nagyon praktikus, nyáron a gyerekek kivihetik és a friss levegőn játszhatnak, de hosszú téli estéken is elszórakozhatnak vele bent a lakásban vagy házban.

A BIG egy neves német gyártó cég, mely világméretben tölt be vezető szerepet a csúcskategóriás műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága, legfejlettebb gyártási technológiája és az egészségre ártalmatlan anyagok felhasználása miatt. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik. Műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, melynek köszönhetően a játék hosszú éveken keresztül lesz szép és ragyogó, mint az első napon.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyGermany
Méretek115*50*8 cm
Termék magassága8 cm
A csomagolás méretei52*49*60
Teljes hosszúság115 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,6 kg

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...