Vizes játék Waterplay Jungle Adventure BIG összerakós 5 figurával – 32 darab

Termék leírása

Jungle Adventure vizes összerakós játék a BIG gyártótól, amely egy fantasztikus játék kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, ajánlott már 3 éves kortól. Vadon élő állatokkal és bátor hősökkel indulhatnak a gyerekek szafarira, és a szórakozással teli BIG Waterplay játéknak köszönhetően odahaza élnek át izgalmas kalandokat. A nagyméretű vízi utat csatlakozók és gumitömítések kötik egy egységbe. Speciális gumiszigetelés biztosítja, hogy a víz nem folyik ki, a játék vízi csatorna teljesen vízálló. A két alátéten saját dzsungel állítható fel nagy pálmákkal, liánokkal és egzotikus virágokkal. Kis kalandorai szórakozása biztosítva lesz.

játékszettben találhatók krokodil, majom és teknősbéka figurák. Különleges kiegészítők közé tartozik a: gyors hajócska, vízi repülőgép és ehhez még pilóta és hős figurák. Hogy a hajócska és a repülőgép versenyre kelhessenek a vízi úton, egy mozgatható kar lesz segítségükre, amellyel növelhető az áramló víz sebessége. A vízi játékszett segítségével szórakoztató módon megtanulják a gyerekek hogyan áramlik a víz, hogyan tudja megváltoztatni irányát és sebességét, hogyan tud elsodorni tárgyakat. Fejlődik finom motorikájuk és kalandos történetek kitalálásával képzelőerejük is. A kalandos utazás a dzsungelben összesen 32 darabból áll, kompatibilis a Lego Duplo építőjátékkal. A gyerekek egyszerűen összekötik kedvenc Lego kockáikat a BIG vízi csatornás készlettel és a játszás még szórakoztatóbb és izgalmasabb lesz.

Jungle Adventure vizes játékot a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú biztonsági GS szabványoknak megfelelően. A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik az összes BIG gyerekjátékot is. A BIG egészségre ártalmatlan és kiváló minőségű anyagokat használ a gyártás során. A gyermekjátékra 3 éves garancia vonatkozik, műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a játék olyan szép és ragyogó marad hosszabb idő után is, mint az első napon. A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságra, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amikor kisgyermeke játszik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek94*84*21 cm
Termék magassága21 cm
A csomagolás méretei56*52*55
Teljes hosszúság94 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.