Vizes játék Waterplay BIG összerakós kiskacsákkal kék

Termék leírása

Rengeteg vizes mókázást élhetnek át gyermekei a BIG márkájú Waterplay kiskacsás összerakós vizes játékkal. Már a vizes pálya összerakása jó szórakozás a gyerekeknek. Egyes részei szabadalmazott kötéssel kapcsolhatók, melyek megakadályozzák a víz szivárgását. A vízi pályarendszerhez tartozik egy hosszú vízcsatorna, majd egy elemre működő turbina, amely biztosítja a vízáramlást, hogy a kiskacsák sebesen úszkálhassanak a folyón. A vízáramlás még felgyorsítható hajtókarral. Piros kendőkkel díszített hat gyönyörű sárga kiskacsa úszkál a folyóban, hátukon hurokkal arra várva, hogy a játékhoz tartozó két horgászbot és különböző horgok segítségével a gyerekek kifogják őket.   

A BIG márkájú Waterplay kiskacsás vizes játék együttesen 31 részből áll. A játék élénk kék színe a vízben való lubickolásra emlékeztet. A pálya kiegészítői, mint a hajtókar, turbina és a kiskacsák, sárga színűek. Az összerakós vizes játék alkalmas egyaránt kisfiúknak és kislányoknak három éves kortól. A 89 x 51,5 x 9,5 cm méreteit tekintve igazán nagy játékról van szó, amellyel több gyerek is játszat egyszerre.BIG kiskacsás vizes játék UV stabilizátorokkal védett, így éveken keresztül sem veszít színei szépségéből még akkor sem, ha sütni fog rá a napocska. A BIG játékokat független intézményekben tesztelik, és kiemelik a termékek minőségét. A BIG márka biztos termékei kiváló minőségében, így meghosszabbított, három éves garanciát nyújt.

BIG kiskacsás vizes játékot német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG  német gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A BIG márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellemzői. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek és újrahasznosíthatók, de egészségre ártalmatlanok. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek89*52*10 cm
Termék magassága10 cm
A csomagolás méretei55*45*46
Teljes hosszúság89 cm
ElemesIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,7 kg
NoteBattery: 1x AA, R6
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.