Vizes játék Waterplay Rotterdam BIG összerakós hajókkal kék

Termék leírása

Csodaszép játékot mutat be a BIG Waterplay Rotterdam összerakós játék formájában gyerekeknek 3 éves kortól. Ez a vizes játék egyben vízi út a hajócskák számára, tehát a gyerekek elszórakoznak reggeltől akár estig is. Gyönyörű hajócska kapitánnyal is tartozik a Waterplay Rotterdam játékhoz, aki az egész hajózást irányítja. Vízzel való felengedés után akár két hajócska is úszkálhat körbe, gyorsan szelhetik a vizet vagy éppen versenyezhetnek is. A készlet gyönyörű, ragyogó kék színben pompázik és kiváló minőségű műanyagból készült UV szűrővel. A 90 x 50 x 9 cm méretű gyerekjáték ügyesen összerakható vagy szét is szedhető. A játék vízi csatorna teljesen vízálló, nem kell aggódni, hogy kifolyik a víz. A kisgyerekek kedvük szerint lehetnek tengerészek.  

Érdekes része a  vizes játéknak egy hajtókar, amely segítségével a gyerekek változtathatják a vízfolyás irányát, így szórakozva megtanulják, hogyan jönnek létre a vízáramlatok. Ez a lenyűgöző játékrendszer biztosítja a szórakozást, mert mindent magába foglal, amit a gyerekek imádnak: vizet, hajókat. Sokat tanulhatnak a víz erejéről, áramlásáról, arról hogyan működnek dolgok, emellett fejlődik kreativitásuk és képzelőerejük is. Méretével a játék nagyon praktikus, nyáron a gyerekek kivihetik és a friss levegőn játszhatnak, de hosszú téli estéken is elszórakozhatnak vele bent a lakásban vagy házban.

A BIG egy neves német gyártó cég, mely világméretben tölt be vezető szerepet a csúcskategóriás műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága, legfejlettebb gyártási technológiája és az egészségre ártalmatlan anyagok felhasználása miatt. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik. Műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, melynek köszönhetően a játék hosszú éveken keresztül lesz szép és ragyogó, mint az első napon.  

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyGermany
Méretek90*50*9 cm
Termék magassága9 cm
A csomagolás méretei55*45*45
Teljes hosszúság90 cm
UV szűrőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,4 kg
Színkék
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha