Vízforraló Tefal Kettle Express Smoby mechanikus hanggal szürkés-oliva

Termék leírása

Vízforraló tefal Kettle Express nagyon szép szürke színben olivazöld részletekkel örömet szerez az ügyes kis szakácsoknak és szakácsnőknek már 3 éves kortól. Modern vízforraló nagyszerű kiegészítő minden játékkonyhába, de egymagában is megállja a helyét. Markolatán található gombot lenyomva fedele felnyitódik miközben mechanikus hangot ad ki, így a szakács szerepjáték még valósághűbbé válik a kicsik számára. Tartós műanyagból készült, mely bársonyos érzést nyújt tapintásra, lekerekített éleknek köszönhetően pedig teljesen biztonságos a kicsik számára. 

Ergonomikus fehér markolat a gyermek kezecskékhez lett kialakítva, hogy a használata könnyed legyen a kicsik számára. Oldalát mini Tefal logó díszíti. Vízforraló tökéletes választás azon gyerkőcök számára, akik szívesen játszadoznak játékkonyhákban, vagy előszeretettel szerveznek teadélutánokat. Azon játékok, melyek valódi konyhai eszközök másai, nagyon jó hatással vannak a gyerekek fejlődésére. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, finom motorikájuk, elképzelőerejük. Testvérekkel és barátokkal való közös játszadozás közben szocializálódnak és feléled egészséges önbizalmuk. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek8*8*14 cm
Termék magassága14 cm
Hangot kiadóIgen
MechanikusIgen
Tömeg120 g
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.