Víz spriccelő kagyló Splash Shower Big érintésérzékelővel lábra elindul a víz 2 évtől

Termék leírása

Splash Shower spriccelő kagyló a német BIG gyártó műhelyéből egy pompás kerti vízi játék gyerekeknek 2 éves kortól. A kék kagyló, amely 100 kg teherbírással rendelkezik, erős és ellenálló műanyagból készült és éveken át kitart. A játék érintésérzékelővel van felszerelve, és amikor a gyermek rááll, automatikusan elkezd vizet permetezni és kellemes felfrissülést kínál a forró nyári napokon. A víz csak akkor spriccel, amikor a gyermek a kagylón áll, ezáltal vizet takarít meg. A csúszásgátló felületnek köszönhetően a gyermek biztonságot és stabilitást érez.

Csatlakoztassa a kerti tömlőt a kagylóhoz, és kezdődhet a frissítő játék. A rendkívül stabil és tartós kagyló UV szűrővel védett felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően hosszan tartó használat után is megőrzi szép külcsínét. A vízi kagyló remek kiegészítője minden kertnek, több gyermek szórakozását teszi lehetővé és frissítő pillanatokat szerez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Nyári ünnepségeken, találkozásokon is használható, kirándulásokra vihető, egyszerűen bárhová, ahol kerti tömlőre köthető, elkísérheti a gyerekeket.

A BIG német gyártó nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek51*49*7 cm
Tömeg1,7 kg
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.