Vízi pálya Adventure Land AquaPlay kalandok a vízesés alatt 2 figurával a hegyi toronyban és vízágyúval

Termék leírása

Vízi pálya Adventure Land az AquaPlay vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak 3 éves kortól. Modern vízi pályához tartozik két nagyon bátor tengerész Bo medve kapitány és Swen krokodíl, akik 2 kényelmes hajón szelik a kalandos csatornarendszert. A két hajósra hegyi tavacska vár vízeséssel, melyet a zsilip felemelésével mechanikus úton tudnak elindítani. A torony legmagasabb pontja egy hajó csúszda, melyen keresztül a hajók a csatornarendszerbe tudnak visszacsusszanni. A csúszdához praktikus hajó-felvonón vezet az út. A vízimalom segítségével lehetőségük lesz a gyerekeknek a vízfolyás erősségét és a csónakok menetirányának sebességét szabályozni. A bátor tengerészeknek egy titokzatos barlangon keresztül és egy veszélyes sziget körül is vezet majd az útjuk, miközben nagy figyelmet kell fordítaniuk a vízágyúra, mely alatt a kalózok titkos rejtekhelye található. 

Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű kiegészítő elemekkel és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, hogyan csúsznak le a csúszdán, a víz áramlását a vízi keréken, magukra öltik a kis tengerészek és kalózok szerepét. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mely sok-sok lehetőséget kínál számukra a hosszantartó szórakozásra. Méretei a vízi pályának 138*88*47 cm. 

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek138*88*47 cm
Termék magassága47 cm
A csomagolás méretei28*52*51 cm
Teljes hosszúság138 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,8 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.