Vízi pálya AquaPlay Amphieset vízi turbinával és Wilma vízilóval a kétéltűn

Termék leírása

Vízi pálya Amphieset az AquaPlay vállalat műhelyéből egy kiváló vízi játék fiúknak és lányoknak 3 éves kortól. Modern vízi pályához tartozik egy hajócska, melyet maga Wilma, a víziló irányít, illetve egy vízi turbina is, melynek segítségével a gyerekek mechanikusan tudják a víz folyását szabályozni. Wilma, a víziló a kedvenc zöld kétéltűjén szeli majd a habokat, melyet a sárga felhajtón tud a vízre juttatni. Amphieset vízi pálya kiváló kezdő játék azon gyerekek részére, akik még csak ismerkednek a vízi pályákkal. 

Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű kiegészítő elemekkel és gumi szigeteléssel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízi keréken, magukra öltik a kis tengerészek és kalózok szerepét. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető, csak a gyerkőcök fantáziáján és elképzelőerején múlik, hogy új kedvencüket, hogyan alakítják. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mely sok-sok lehetőséget kínál számukra a hosszantartó szórakozásra. Méretei a vízi pályának 88*50*13 cm. 

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek88*50*13 cm
Termék magassága13 cm
A csomagolás méretei28*52*51 cm
Teljes hosszúság88 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...