Vízi pálya Megabridge AquaPlay Bo kapitannyal, vízpumpás gáttal és nagy híddal

Termék leírása

Vízi pálya AquaPlay MegaBridge egy fantasztikus vízi játék, mellyel elszórakoznak gyerekek 3-tól 7 éves korig. Az AquaPlay csatornarendszerhez tartozik mosolygós játék figura - Bo medve kapitány, vízimalom, konténeres hajó, kisautó, nagy híd, daru a szállítmány áthelyezésére és vízpumpás gát. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Gyerek egyszerű módon összeszereli a vízi pályát, felengedi vízzel és máris kezdődhet a vizes szórakozás. Vízpumpa a vízi játékhoz külön kiegészítő elemként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízszivattyúja legyen a még mókásabb játék érdekében. Teljes magassága a játéknak 22 cm, méretei 105*120*22 cm.

Egy vízi pályával akár több gyerek is eljátszik közösen. Szuper kiegészítője a MegaBridge vízi pályának egy nagy híd, melyen keresztül a kisautó közlekedhet a csatornarendszer felett. A meggondolt részletek és különféle lehetőségek az AquaPlay játékkal a gyerekek kedvenc játékává válik nagyon hamar. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű kiegészítő elemekkel és gumi szigetelésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. A kiegészítők több módon is felhasználhatóak. AquaPlay a gyerek fantáziáját és kreativitását is serkenti. 

Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt. Vízi pálya több éven keresztül lesz érdekes játék a gyerekek számára, a kisebb gyerkőcök is szívesen fogják majd megörökölni ezt a nagyszerű játékot sok móka és kacagás közben. A játékon keresztül főleg a gyerek logikus gondolkodása, finom motorikus képessége fejlődik és nem utolsó sorban sok új dolgot meg is tanulnak a játékon keresztül. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízpumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék. Minden vízi szettben található oktató leírás. 

AquaPlay a legjobb svéd minőségű márka, mely már 40 éves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. A víztároló egy fal segítségével leereszthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mely sok-sok lehetőséget kínál számukra a hosszantartó szórakozásra. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek105*120*22 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei52*22*44 cm
Teljes hosszúság120 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.