Vízi pálya AquaPlay AquaPlay 'n Go kofferben gáttal, vízpumpával és 4 állatkával

Termék leírása

Készüljenek fel a legnagyobb kalandra az AquaPlay’ n Go vízi pályával. Vízi pálya AquaPlay’ n Go a legnagyobb AquaPlay csatornarendszer, mely az összes érdekes kiegészítőt tartalmazza, amelyet a gyártó ehhez a játékhoz kivitelezett. A vízi játék megfelelő gyerekeknek 3-tól 7 éves korig. A vízi játék érdekes kiegészítői: konténeres hajó, csónak, kisautó, komp, daru a szállítmány áthelyezésére, vízpumpás gát, 4 vidám játék figura - medve Bo, víziló Wilma, kacsa Lotta és béka Nils. Engedjék útjára Bo medvét és Wilmát, a vizilovat konténeres hajójukon, a vízimalom megpörgetésével kavarják fel az állóvizet és máris mókásabb lesz az útjuk a csatornarendszerben. A kompnak saját kikötője van, ahol a kisautó felgurulhat rá, vagy a szállítmányt is ráhelyezhetik. Kétéltű játékautó, melyet Lotta kacsa irányít lecsúszhat a vízi pályán és lebegni fog a víz felszínén, mint egy csónak.

Vízpumpa AquaPlay eredeti kiegészítője az AquaPlay vízi játéknak. A vízpumpa a víz szivattyúzására szolgál a csatornarendszer alsó részéről a zsilipbe, melynek fala felhúzható és máris útnak indulhat a szállítmány a csatornarendszeren keresztül. Gyerekek a vízi pályával való játék alatt megfigyelhetik a hajók mozgását, a víz áramlását a vízimalmon és vízpumpán keresztül és szintén hogyan is telik meg a zsilip és hogyan mozgatja a daru a szállítmányt. A játékon keresztül főleg a gyerek logikus gondolkodása, finom motorikus képessége fejlődik és nem utolsó sorban sok új dolgot meg is tanulnak a játékon keresztül. AquaPlay rengeteg kiegészítőt tartalmaz, melyet kis felfedezője vizsgálgathat: az úszás és merülés alapelvét, a vízpumpa és vízimalom működését, az összeillesztés módját és csatornarendszer kialakítását.

Vízpumpa a vízi játékhoz külön alkatrészként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízszivattyúja legyen a még mókásabb játék érdekében. Egy ilyen csatornarendszerrel egyszerre több gyerkőc is eljátszik közösen. A meggondolt részletek és különféle lehetőségek az AquaPlay játékkal a gyerekek kedvenc játékává válik nagyon hamar. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi tömítésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Ellenálló és természetre nem káros műanyagból készült. AquaPlay csatornarendszer bővíthető és átépíthető. A kiegészítők több módon is felhasználhatóak. AquaPlay a gyerek fantáziáját és kreativitását is serkenti. Ez egy részben hordozható csatornarendszer, hisz ha két rész a játékról leszerelésre kerül, akkor az egész vízi pálya koffer alakb összcsukható.

AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves garancia vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék. Minden vízi szettben található oktató leírás. Teljes magassága a vízi játéknak 22 cm, méretei 160*145*22 cm. Játékon keresztül kreatívan és játékos módon ismerkednek a gyerkőcök a hullámokkal és víz áramlásával.

AquaPlay a legjobb svéd minőségű márka, mely már 40 éves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vízpumpa segítségével megtelik a vízkamra, mint a valódi zsilipben. A víztároló egy fal segítségével leereszthető. AquaPlay termékek egymással kombinálhatóak akár saját elképzelés alapján kialakítva. Gyerekek egy óriási csatornarendszert is kitudnak alakítani a rengeteg kiegészítővel, mint például kisautóval, hajókkal, vidám állatkákkal, melyek sok-sok lehetőséget kínálnak számukra a hosszantartó szórakozásra. Csak a gyerek fantáziája szabhat határokat ehhez a nagyszerű játékhoz. A vízi pályával bárhol lehet játszani, lakásban és kertben egyaránt köszönhetően a minőségi tömítésnek. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek160*145*22 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei52*32*49 cm
Teljes hosszúság160 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.