Vízi pálya SuperSet AquaPlay Wilma vízilóval és vízpumpás gáttal

Termék leírása

SuperSet AquaPlay egy csodálatos vizes játék, melybe minden gyerek azonnal beleszeret 3 éves kortól. Az AquaPlay vízi pályában tükröződik a legjobb svéd minőség. Csatornarendszer rengeteg szórakoztató elemmel van felszerelve: ide tartozik a közkedvelt vízpumpa és zsilip, daru a szállítmány áthelyezésére, konténeres hajó, vízi jármű és vízimalom a víz örvénylésére. A gyerek vizes játék kedves figurával is ki lett bővítve - Wilma a vízilónak a hajóján közlekedve sok kalandban lesz része. Az AquaPlay játék egy, de akár több gyerkőc közös játékára is megfelel. Vízi játék gyerekeknek összeillesztése egyszerű csatlakozókkal és gumi tömítésekkel, nem szivárog, tehát a víz a csatornarendszerben marad és nem folyik ki. Méretei a vízi pályának 105*115*22 cm, teljes magassága 22 cm.

Gyerekek a vízi pályán megfigyelhetik kis hajójuk mozgását, a víz folyását, mely a vízimalom segítségével örvénylik. AquaPlay csatornarendszer végtelen lehetőséget nyújt a bővítésre és átalakításra. AquaPlay termékek kombinálhatóak a gyerkőc fantáziája alapján, gyerekek egy óriási csatornarendszert tudnak kialakítani hajókkal, kisautókkal, csónakokkal, komppal és állatkákkal. Csak Önökön múlik, hogy mennyi kedvezményes árú kiegészítővel lepik meg gyermekeiket.

Köszönhetően a rengeteg kiegészítőnek, melyek különféle módon felhasználhatóak, az AquaPlay játék serkenti a gyerek fantáziáját és kreativitását. Gyerekek megismerkednek víz fizikai tulajdonságaival, mint az áramoltatásával, szivattyúzásával, zsilipek kezelésével, melyek során mozgásba kerülnek a vízi járművek. A vizes játékkal bárhol lehet játszani, lakásban és udvaron egyaránt, a minőségi tömítésnek hála, nem folyik ki a csatornarendszerből a víz. Vízpumpa a vízi játékhoz külön tartozékként is megvásárolható, hogy minden gyerkőcnek saját vízpumpája legyen a még szórakoztatóbb játék érdekében. Minden egyes szettben oktató leírás is megtalálható.

Svédországban lett megtervezve és Németországban lett legyártva - ez az AquaPlay vízi pálya. AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmatlan, újrahasznosítható műanyagból készült termékeket takar. A termékekre 3 éves jótállás vonatkozik, mely világos bizonyíték a magas minőségre. AquaPlay eredeti csatornarendszer, mely Svédországból származik. Már 1977 óta élvezik a gyerekek a AquaPlay csatornarendszer adta lehetőségeket. Ezt játékot a szülők és nevelők is értékelni fogják, hisz ez egy értékes, magas színvonalú oktató vízi játék.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek105*115*22 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei52*22*44 cm
Teljes hosszúság115 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.