Vízi játék polip Aqua Nauti BIG 4 méteres vízsugárral extra stabil

Termék leírása

Víz spriccelő polip Aqua Nauti a német BIG vállalat műhelyéből egy igazán egyedi kerti játák, mely első pillantásra felkelti kisfiúk és kislányok figyelmét már 3 éves kortól. Vidám és mosolygós polip nagyon szép kék színárnyalatokban tetszeleg, a kis gézengúzoknak a nyári, gyakorta elviselhetetlen, forróságokban hideg felfrissülést nyújt szórakoztató vízsugárral. Miután a spriccelő vízi polipot egy hagyományos kerti locsolócsőhöz csatlakoztatják, a sapkája felrepül 4 m magasságba, illetve a víz nyomásától függően. Már az emelkedés során a polip sapkája elkezd forogni, így kellemes felfrissülés vár a huncut gyerkőcökre. A műanyag, melyből a polip készült UV szűrőt tartalmaz, ez megvédi színeit a kifakulástól és a játék ugyanolyan gyönyörű és ragyogó marad, mint az első napon. Valósághű csápjai extra stabilitást nyújtanak, borulásgátlóként funkcionálnak. 

Dizájnos polip minden udvart és kertet szebbé varázsol. Minden gyermek a fárasztó szünidei játszadozás után szívesen felfrissül mellette és mindennapi társává válik. A szülők csak irigyelhetik a kicsinyek szórakoztató felfrissülését, de erre valójában nem is lesz szükség, hiszen a polip sapkája olyan magasra repül, ahogy szeretnénk, így kicsik és nagyok is szórakozhatnak mellette a nyáron. Vízi játék hosszú ideig fogja a családot szolgálni, nyári bulik, kerti partyk, kirándulások során mindig kellemes felfrissülést nyújt majd. Víz spriccelő polip méretei 45*45*45 cm, nem foglal nagy helyet, könnyen tárolható. 

A BIG német gyártó cég világméretben tölt be vezető szerepet a csúcskategóriás műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága, legfejlettebb gyártási technológiája és az egészségre ártalmatlan anyagok felhasználása miatt. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek45*45*45 cm
Termék magassága45 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.