Vízipuska teljesen elektronikus automatikus víztöltéssel SpyraThree Spyra elektronikus digitális kijelzővel és 3 lövési mód 15 m hatótávolsággal kék 14 évtől

Termék leírása

SpyraThree Blue elektronikus vízipuska felnőtteknek, valamint fiúknak és lányoknak 14 éves kortól. A SpyraBlast technológiának köszönhetően a vízipuska hatótávolsága akár 10 méter (League módban akár 15 méter). A puska három különböző tüzelési móddal rendelkezik, a digitális kijelzőn leolvasható a tartály és az akkumulátor állapota. A puskatartály víztöltése automatikus és 10 másodperc alatt készen áll a lövéshez. A termék erős és tartós műanyagból készült, biztos fogást és stabilitást biztosít minden helyzetben. A SpyraThree vízipisztoly remek szórakozást nyújt családi összejöveteleken, bulikon, ünnepségeken, sőt, az adrenalin szerelmesei hivatalos versenyeket is szervezhetnek.

Vízipisztoly csata a kertben és az udvaron:

  • csoportos játékok – játsszon a barátaival vagy a családjával egy csapatjáték keretében a kertben vagy az udvaron. Az a csapat nyer, amely jobb és hatékonyabb a fedezésben, célzásban és töltésben.
  • célbalövő játék – gyakorolja a célbalövést, ahol a pontosság és a gyorsaság a döntő. Kinek sikerül a leggyorsabban eltalálni az összes műanyag poharat?
  • edzés – nagyszerű egyéni kikapcsolódás. Állítson fel a kertben különböző célpontokat és gyakorolja a pontos célbalövést, amely fejleszti a kéz-szem koordinációt és hozzájárul az effektív töltés elsajátításához.
  • Spyra csata – szervezzen szabályszerű versenyt a barátaival.

3 tüzelési mód:

  • Open Mode – hagyományos tüzelés
  • Burst Mode – 3 gyors tüzelés egymás után
  • League Mode – Spyra versenyek hivatalos módja. A tüzelés gyorsasága korlátozott, a ravasz meghúzása erős, akár 15 méter hatótávolságú lövést eredményez

A SpyraThree vízipuska kiváló és biztonságos szórakozást nyújt az egész családnak. Ideális játék az adrenalin imádó gyerekeknek és felnőtteknek, akik szeretnének felfrissülni a forró nyári napokon. A SpyraThree vízipisztoly akár 22 erőteljes lövést képes leadni egy vízzel teli tartályra. A puskát modern dizájn jellemzi, futurisztikus külcsíne első látásra elvarázsolja a gyerekeket, durva markolatú fogantyúja könnyű kezelhetőséget garantál. Az elektronikus vízipisztoly akkumulátor meghajtása körülbelül 2200 tüzeléshez biztosít elegendő vizet, az akkumulátor töltése USB-C kábel segítségével lehetséges (feltöltése 4 órát vesz igénybe). Az utántöltéshez bármilyen vízforrás használható – a puska vödörből, edényből vagy medencéből is könnyedén feltölthető. Az esetleges szennyeződések felfogásáról egy integrált szűrő gondoskodik, amely megakadályozza, hogy az apró részecskék a tartályba kerüljenek.

Az üres vízipuska súlya 2,2 kg, feltöltött állapotban 2,9 kg. A müncheni székhelyű német Spyra cég prémium minőségű, a legújabb technológiák felhasználásával kifejlesztett vízipuskákát kínál gyerekeknek és felnőtteknek. Az elektronikus és manuális Spyra újratöltéssel ellátott Spyra vízipuskák erőteljes és pontos lövést eredményeznek nagy távolságon is. A Spyra termékcsaládba minőségi vízipuska kiegészítők, mint például víztartályok, vízgránátok, csapatszínek és egyebek is tartoznak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor14 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek67*24*10 cm
A csomagolás méretei68*26*10 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,3 kg
NoteUSB-C charging (cable included)
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.