Vízspriccelő elefánt Aquafant BIG forgó egérrel vízcsőre csatlakoztatható spriccelő táv 2 m 12 hó-tól

Termék leírása

Vízspriccelő elefánt Aquafant BIG egy tökéletes játék, mely színesebbé varázsolja a fülledt nyári napokat. A vízi elefánt rácsatlakoztatható a locsolócsőre, így kellemes felfrissülést nyújt a gyerekeknek a kertben vagy udvaron való játék közben. Az Aquafant elefánt vízsugara eléri a két métert is. Az elefánt fején aranyos piros egér ücsörög, melyet 360 fokban el lehet csavarni, ő segít az elefántnak, hogy mindenhova jusson a frissítő vízből. Ezzel a színes és szórakoztató játékkal a BIG vállalattól a gyerekek sok mókás pillanatot és kalandot fognak átélni. Vízi elefánt Aquafant gyerekeknek 12 hó kortól ajánlott. Műanyag melyből az elefánt készült UV szűrővel van ellátva, mely megvédi a színeket a fakulástól, így a játék hosszú ideig gyönyörű és élénk marad, mint az első napon.

Gyerek vízspriccelő Aquafant méretei 20*20*16 cm és 0,6 kg a tömege, tehát áthelyezése egyszerű. Gyerekek magukkal vihetik nyaralásokra, strandra és máris meg a szórakozás. Szép színes elefánt felfrissülést biztosít majd gyerekeknek a fárasztó nyári játékok alatt, mindennapi társává válik a csöppségeknek. A szülők is irigykedni fognak a frissítő vízsugár láttán. Elég csak rácsatlakoztatni a locsolócsőre és az elefánt orrmányából máris spriccelni kezd a víz. Elefánt szép kék színben pompázik, fülei, orrmánya és farka sárgák, fején piros egér ücsörög.

Német BIG márka minőségi gyerekjátékok gyártásával foklalkozik különböző korosztályok részére. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. A játékra 3 éves garancia vonatkozik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek20*20*16 cm
Termék magassága16 cm
A csomagolás méretei35*46*29 cm
Teljes hosszúság20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,6 kg
Notedostrek až 2 m
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.