Vödör homokozóba lapáttal Écoiffier teknősbékával vagy tengeri csikóval 18 hó-tól

Termék leírása

Homokozó vödör lapáttal egy kiváló gyerekjáték homokozóba kisfiúk és kislányok részére már 18 hónapos kortól. Választani lehet két fajta ábrával díszített vödör közül is, mégpedig cuki teknősbéka és tengeri csikó motívumok közt. Minden vödörhöz szita, locsolókanna, lapát, gereblye és homokozóforma is tartozik - a teknősbéka motívummal díszített vödörhöz kagyló homokozóforma, a tengeri csikó motívumú vödörhöz pedig hajó homokozóforma tartozik. Az adott ár 1 darab vödörre és hozzá tartozó kiegészítőkre vonatkozik, a megrendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni, hogy melyik vödröt kéri. 

Élénk színek a vödör szett tartozékain serkentik a gyerekek fantáziáját. A játékok a szettben nem csak a homokozóban szereznek örömet, de a vízben való pancsolás közben is. Játék közben fejlődik a kicsik finom motorikája és megtanulják a színeket megkülönböztetni. Homokozó vödör minőségi műanyagból készült, könnyed súlyának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető, teljesen biztonságok legkisebbek számára. A vödör nagyszerű segítség lesz akár kis kertészeknek is a kerti munkálatokban. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most, amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek18*18*30 cm
Termék magassága30 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.