Vödör szett cukornádból Bio Sugar Cane Bucket Smoby 6 darabos - Smoby Green 100% újrahasznosítható kollekcióból 18 hó-tól

Termék leírása

Fedezze fel a Smoby Green termékcsalád csúcsszuper ökobarát játékait. Vödör szett cukornádból Cane Bucket a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. A szitával kiegészített kékes-fehér vödrön tenger világa ábra jelenik meg, így garantáltan első pillantásra nagy kedvenc lesz. Vödörhöz tartozik zöld locsolókanna, narancssárga lapát, gereblye és a kis tengerészeket biztosan boldoggá teszi a vitorlás hajó homokozóforma is.  Ez a csodálatos játék 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. 

Vödör együtt a kiegészítőkkel nagyon hosszú ideig fogja gyermekét szórkoztatni, udvaron, kertben, homokozóban vagy kirándulások, nyaralások során is a kedvenc lesz. A Smoby szerszámokkal a homokozóban való munka könnyedén fog menni, várak és barlangok építése gyerekjáték lesz a csöppségek számára. Vödör praktikus fogantyúval is rendelkezik, súlya 03 kg, így könnyen tud majd vele bánni csemetéje. A vödör szettel játékos módon fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk, megtanulnak a szerszámokkal megfelelően bánni és dolgozni, játék közben feléled fantáziájuk és elképzelőerejük is egyaránt. Időtlen francia dizájn kombinálva tapintásra bársonyos műanyaggal első pillantásra elrbolja a gyermekek szívét. 

Francia Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Pontosan ezért is az ökobarát játékok egyre elterjedtebbek a világon. Méretei a terméknek 17*17*35 cm.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek17*17*35 cm
A csomagolás méretei19*19*31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Note100% recyclable product
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.