Vontatókocsi Volvo Truck Abschleppwagen ADAC Majorette fém hanggal és fénnyel 20 cm hosszú

Termék leírása

Vontatókocsi Volvo Truck Abschleppwagen ADAC a francia Majorette márka műhelyéből egy igazán kiváló ajándék kisfiúknak már 3 éves kortól. A hivatalosan licenszelt Volvo márkanevet viselő sárga-fekete vontatókocsi már az első pillantásra elrabolja a gyermekek szívét. A fémkarosszériás autó gumikerekekkel, mozgó részekkel és precízen kidolgozott részletekkel valósághű benyomást kelt, minden gyűjtő kedvencévé válik. A vontatókocsi hangokat ad ki és világít, ezzel még élvezetesebbé varázsolva a szerepjátékot a kis sofőrök számára.  

A játékautó hossza 20 cm. A Majorette autókat a gyerekek különböző szerepjátékok során használhatják akár önállóan, akár más készletekkel, pályákkal kiegészítve. Kitűnő választás a gyűjtők számára is, akik márkás autókkal szeretnék bővíteni gyűjteményüket. Az autókkal való játék során fejlődik a gyerekek finom motorikája, fantáziája és technikai képzelőereje. Valósághű megjelenésük és részletgazdag kidolgozásuk garantálják a magas minőséget és európai formatervezést.

A francia Majorette vállalat évek hosszú során kis fémautók és építőjátékok gyártásával foglalkozik, melyek világszerte kedveltek a gyűjtők körében. A vállalat ismert autómárka gyártókkal működik együtt és csúcsminőségű licenszelt autómodellekkel látja el a piacot. A Majorette játékokat eredeti francia dizájn és nagy ellenállóképesség jellemzi, ennek köszönhetően éveken át kitartanak. A széles termékválaszték nemcsak funkcionális játékokra összpontosít, de gyűjtői darabokat is kínál, amelyek között minden autómodell rajongó megtalálja az igazit.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Teljes hosszúság20 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatteries: 2 x AAA (included)
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.