Kreatív alkotás Nature Friends Magic Watercolor Art Educa tengeri hercegnő vízfestékekkel 7 évtől

Termék leírása

Kreatív alkotás Nature Friends Magic Watercolor Art egy modern kreatív szett a spanyol Educa vállalat műhelyéből minden ügyeskezű gyerek, de főleg kislányok részére már 7 éves kortól. Ebben az egyedi készletben található 5 mágikus kép, melyeket vízfestékkel fognak a csöppségek megalkotni. Kreatív gyerkőcökre 12 színű vízfesték vár egy tárolóboxban és 2 ecset segíti munkájukat. A gyerekek nagy elánnal és élvezettel vetik bele magukat a legszebb és legkreatívabb kép megalkotásába a tengeri világot megidézve fantáziájuk szerint. 

A vízfestékes kreatív készlet legjobb ajándék azon ötletgazdag gyerkőcök részére, akik imádnak új dolgokat kipróbálni, alkotni, tervezni, megvalósítani és kreatív alkotóvággyal rendelkeznek. Minden elem minőségi alapanyagból készült, gyermeke lehetőséget kap leleményességét és elképzelőerejét megmutatni az alkotás során. Kreatív készlet nagyon jó hatással lesz a gyerekek összpontosításának, türelmének és logikus gondolkodásmódjának fejlesztésére. A vízfestékkel való munka egyaránt nagyon jó hatással van a finom motorika fejlődésére. Kreatív készlet tenegri hercegnővel nagyon hosszú ideig lefoglalja majd csöppségét.

Kreatív játék serkentően hat a fantázia és elképzelő fejlődésére is. Felerősödik a kicsik figyelme a részletek iránt, többrétűen fejlődnek játék közben. A spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csupán szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg a képkirakók és társasjátékok gyártására specializálódott. Az Educa vállalat kínálatában számos oktató, fejlesztő társasjátékot és képkirakót talál minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak az Ön gyűjteményéből sem. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei22*28*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.