Csepegtető tálca edényekre Bubble Cook Écoiffier kiegészítőkkel piros 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek csepegtető tálca edényekre Bubble Cook egy gyönyörű és ideális kiegészítő minden játékkonyhába. Gyermek edénykészlet megfelelő minden gyerkőc számára, akik szívesen segédkeznek anyukájuknak mosogatáskor és saját edénykészletre és lecsepegtetőre van szükségük. Edénykészlet lecsepegtetővel minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely kellemes a tapintásra és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. Gyermek lecsepegtető edényekre olyan edénykészletet tartalmaz, melyre minden gyerkőc vágyódik a játékkonyhájában. A kiegészítők nagyon modernek és szinte valósághű mása az eredetieknek.

Francia Écoiffier vállalat garancia a minőségi gyerekjátékok gyártására. Gyermek csepegtető tálca edényekkel megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik. Méretei a lecsepegtetőnek kiegészítőkkel 30*28*14 cm. Gyermek edény lecsepegtető kiegészítőkkel főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Gyermek csepegtető tálca Bubble Cook kislányos piros színben tündököl és gyönyörűen illik a többi kiegészítőhez. Minőségi anyagból készült, szilár és a ráhelyezett edények nem esnek le róla. Lecsepegtető edényekre téglalap alakú és válaszfalakkal van kivitelezve, melyek még valósághűbbé teszik a játékot.

Lecsepegtető kiegészítői közé tartozik gyermek edénykészlet, mely tartalmaz 4 nagy zöld tányért, 4 kis lila tányért, 4 rózsaszín poharat, 4 kis tálat narancssárga színben, evőeszköz készletet narancssárga színben, melybe 4 villa, 4 kiskés és 4 kiskanál tartozik. Gyermek edénykészletbe csepegtető tálcával tartozik még rózsaszín fazék fedővel, serpenyő és narancssárga szűrő is. Minden kiegészítő tökéletesen összeillik és kellemes és vidám hatást keltenek. Gyermek lecsepegtető edényekre nagyszrű kiegészítő játékkonyhákba és kényelmesen a mosogató tálcára helyezhető. Ez a játék nagyszerű módja arra, hogy gyermekét már korai szakaszban a rendre és tisztaságra tanítsa.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*28*14 cm
A csomagolás méretei60*50*40 cm
Tömeg0,64 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...