Zárható bejárati ajtó Smoby Neo Jura Lodge My House és Friends House házikókhoz UV szűrővel

Termék leírása

Gyerkőce szívesen tölti szabadidejét kedvenc kis kuckójában? Ha már van odahaza egy menő játszóházikó, vagy most tervezi, hogy pöpec kis házikóval ajándékozza meg csemetéjét, akkor mindeképpen figyelmébe ajánljuk ezt a szupermenő kiegészítőt a neves francia Smoby vállalat műhelyéből. Lepje meg gyermekét ezzel az érdekes és funkcionalitásában kiváló tartozékkal - zárható teljes bejárati ajtóval, mely a meglévő lengőajtó helyébe könnyen rögzíthető. Teljes bejárati ajtó piros színe színvilágában és formatervezésében is teljes összképet alkot a házikóval.

Gyermeke a zárható bejárati ajtó mögött kis magán szférára tesz szert és biztonságban fogja magát érezni. A kerek nyílások az ajtón nagyszerű lehetőséget kínálnak a kukucskálásra, bujócska közben a barátok megfigyelésére tökéletes lehetőséget kínálnak, de nagyon szép összképet is alkotnak az ajtón dekorációs elemként, de a nyári napsugarak is nagyon szép fénytáncot járnak majd a házikó belterébe a nyílásoknak köszönhetően. Az ajtó zárható, a zárból a kulcs nem kivehető, így a játék hevében biztosan nem fog eltűnni. Az ajtóról természetesen nem hinyozhat a levélbedobó nyílás sem, hogy a fontos levelek, rajzok, üzenetek utat találjanak a kis házikóba. 

Bejárati ajtó tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, éppúgy, mint az összes Smoby házikó. A tartozékra jellemző a stabilitás, a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. A bejárati ajtó házikóhoz az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartja csodálatos, élénk piros színkivitelezését, a szín nem fakul ki. Az ajtó méretei 41*3*91 cm. Ajtó egyszerűen és könnyen a házikóhoz rögzíthető.

Formatervezett bejárati ajtó házikóhoz a Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia külcsínben és funkcionalitásban tetszeleg, mely fejlesztően hat a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, felelősségre tesznek szert. Kíváncsi kis lurkók nagy örömmel fogják birtokba venni ezt a pöpec kiegészítőt, ezért ne is habozzon és ajándékozza meg gyermekét is egyedi teljes zárhtó bejárati ajtóval. Házikóhoz megvásárolható minden egyes tartozék vagy kiegészítő újabb és újabb lehetőséget kínál a gyerekek számára az önfeledt szórakozásra.

Bejárati ajtó a következő házikóhoz választható: 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek41*3*91 cm
Termék magassága91 cm
A csomagolás méretei42*8*94 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,67 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.