Zenélő mikrofon Mása Smoby elektronikus rózsaszín

Termék leírása

Zenei elektronikus mikrofon gyerekeknek Mása a Smoby vállalattól pontosan az a mikrofon, melyre kis feltörekvő csillagának szüksége van ahhoz, hogy feltűnjön és beindítsa énekesi karrierjét. Köszönhetően a gyermek mikrofonnak Mása a francia Smoby vállalat műhelyéből kis énekesnője énekelgetheti kedvenc dalait hangosabban és nagyobb örömmel, hisz igazi sztárnak fogja magát érezni. Mikrofon gyerekeknek elektronikus és 2*AA/LR6 elemre működik. Gyermek mikrofon rózsaszín, lila és zöld színkombinációban tündököl és nagyszerűen beleillik minden kis énekesnő kezébe.

A koncert hangulatát elősegíti a 3 zenei effekt, melyet a megfelelő gomb megnyomásával tud beindítani. Kis énekesnője a 4 dallamra is felénekelhet, melyet az egyik gomb megnyomásával indít el, de akár megmutathatja tánctudását és ritmusérzékét barátnőivel. Természetesen a nagyszerű teljesítményt tapssal jutalmazza a közönség. A mikrofon minőségi alapanyagból készült, mely ellenálló és kellemes a tapintásra. A termék megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. Gyermek elektronikus mikrofon Mása főleg kislányok részére ajánlott 3 éves kortól.

Smoby francia elismert vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik egyedi gyerekjátékok gyártásában a legjobb minőségben csemetéi részére. Kislánya a Mása mikrofonnal nagyon sok szórakoztató élményre tesz szert és igazi kis tündöklő csillagnak, sztárnak fogja magát érezni. Gyermek elemes mikrofon Mása mikrofon hossza 20 cm. A játék mikrofonnal gyermeke nem csak szórakozni fog, de magabiztosságra tesz szert és fejlődik ritmusérzéke is. Zenélő mikrofonnal mindennap egy igazi buli lesz és gyerkőcök garantáltan sosem fognak unatkozni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*3*3 cm
A csomagolás méretei25*7*13 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,26 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.