Fa zenei hangszerek Music Set with Maracas Eichhorn kasztanyetta csörgő rumbatök 12 hó-tól

Termék leírása

Fa zenei hangszerek Music Set with Maracas a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy csodaszép hangszer készlet gyerekek részére már 12 hónapos kortól. Csöppségek nagy örömmel veszik birtokba a kasztanyettát, csörgőt és rumbatököt, melyek elsőosztályú faanyagból készültek sima felülettel. Tarka szinvilág lenyűgözi fiúkat és lányokat már az első pillantásra, igy hamarabb megtanulják a szineket is megkülönböztetni. Játszadozás közben fejlődik a finom motorika, hangnemek ismerete, zenei hallás, felélde muzikális tehetségük. Fa zenei hangszerek nagyon hosszú ideig fogják a kicsiket szórakoztatni. 

A játék zenei hangszerek fontos szerepet játszanak a gyermek fejlődésében, növelik az agy aktivitását, hozzájárulnak a kognitív készségek és képességek fejlesztéséhez. Eichhorn fa zenei hangszerek többrétűen fejlesztik a gyerekeket, serkentik a zenei tehetséget, segitségükre lesz a személyiség és egyéniség kialakulásában is. A fa alapanyag gyártási és feldolgozási folyamata megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak, így a végső termék teljesen biztonságos a legkisebbek számára is. Fa hangszer készlet erős, tartós és akár több generációt is kiszolgál. 

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Jellemzői

  • fa zenei hangszer - kasztanyetta, csörgő, rumbatök
  • német dizájn és Eichhorn minőség
  • többgenerációs játék
  • sokoldalú játék fiúknak és lányoknak
  • megfelel a szigorú uniós követelményeknek
  • 12 hó kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek6*23*20 cm
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Tömeg160 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.