Zenekészlet Activity 6in1 Kiddieland hangszerekkel, hanggal és fénnyel 18 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland zenekészlet Activity 6in1 gyerkőcöknek ajánlott 18 hónapos kortól. Ez az egyedi gyerekjáték rögtön 6 különféle zenei hangszert kínál gyermekének. Mindegyik hangszer a nyomogatás után rájuk jellemző vidám tónust, dallamot és dalt játsza, miközben villognak és igazi vidám légkört varázsolnak. Ez az egyedi zenekar vidám és kivételes hang és vizuális élményt nyújt legkisebbeknek. A gyermek zongora billenytűi lehetővé teszik átkapcsolni a tónusokat 5 másik zenei hangszeren: zongorán, szaxofonon, tamburinon, hegedűn, fuvolán és gitáron. Minden zenei hangszer levehető és külön is lehet rajtuk játszani.

Ez egy minőségi és erős gyerekjáték, megfelelő már 18 hónapos kortól, mellyel kisebb és nagyobb gyermekei és azok barátai hosszú ideig fognak játszani és még mindig újként fog működni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását. A játék van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg.

Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek egyszerre és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 2x AA és 3x LR44 elemre működik, melyek a csomagolás tartozékai. Zenekészlet 6in1 vidám színkombinációban tündököl és külsőre vidám figurára emlékeztet kedves mosollyal. Méretei a terméknek 30*23*20 cm. Egy egy nagyszerű játék a legkisebb gyermekek számára fény és hangeffektekkel, melyek lenyűgözik őket az eslő pillanattól kezdve. Erős és ellenálló műanyagból készült lágyan lekerekített oldalakkal, ami a kicsiknek biztonságos játékot jelent.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Méretek30*23*20 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.