Zenélő fa Activity Kiddieland hanggal és dallamokkal 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland Activity fa golyókkal egy gyönyörű didaktikus gyerekjáték 12 hónapos kortól. Gyerkőc fentről engedi a golyókat és azok az ösvényen keresztül gurulnak lefelé. A fa bal oldalán színes billenytűk találhatóak (mint a zongorán), melyek kellemes dallamokat játszanak. A fa hangokat, dallamokat és zenét játszik. Ez egy gyönyörű magas fa bokros koronával, amely egyes funkciókkal és varriációkkal felkelti minden kis gyerkőc figyelmét.

Kockákat tartalmaz halacska és zöldségek formájában, melyek villognak és ha a helyükre helyezik őket, akkor szép dallamot játszanak. A gyerekjáték elemre működik. Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 

A játék minőségi műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek és biztonságos játékot nyújt majd csöppségének. Ez egy nagyszerű interaktív játék, mely hosszú időre leköti a kicsik figyelmét. Nagyon szép zöld színben tündököl színes kiegészítőkkel tarkítva. Méretei a zenélő fának 34*25*31 cm.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor12 hónapos kortól
Méretek34*25*31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek