Zenélő kiságyforgó Blue Denim-Musical Mobile Kaloo 35 cm ajándékcsomagolásban csecsemőknek

Termék leírása

Kaloo zenélő kiságyforgó Blue Denim-Musical Mobile egy gyönyörű játék legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Magassága 35 cm és praktikus fa rúdon található a kiságyforgó, melyet könnyen a kiságy széléhez lehet erősíteni. A gyermek kiságyforgón különféle figurák lógnak. Ezeket a részeket lehet forgatni, így a forgó biztosan lenyűgözi a kicsiket. Gyerekek születésük után nagyon érzékenyek a külső hatásokra, próbálgatják környezetüket megismerni, megkülönböztetni a dolgokat maguk körül, felfedezik az új ismeretlen világot. Pont a zenélő kiságyforgó fejlesztő hatással van a korai fázisban lévő gyerkőcökre, megismerteti velük a hangokat, formákat, felületeket. Gyermek játék legkisebbeknek szép ajándékdobozban kapható, tehát akár kedves ismerőseit is megajándékozhatja a játékkal.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. Mivel a gyerek hallása már az anyuka hasában fejlődésnek indul, születés után nagyon érzékeny a hangokra. A gyermek képes hamar megkülönböztetni zenéket és dallamokat, nem beszélve a hangokról, melyek beszélnek hozzá. Kiságyforgó kisbabáknak legjobb szórakoztató mód kislányoknak és kisfiúknak egyaránt. Blue Denim kollekció a Kaloo vállalattól egyedi részletgazdag kidolgozással lett kivitelezve, mely trendi hatást kelt és a klasszikus dizájnt magasabb szintre emeli. Gyerek Blue Denim kiságyforgó eredeti és egyedi kivitelezésének, lágy színeinek és sima felületének hála ez a játék minden kicsi legjobb társa lesz a kiságyban. 

A Kaloo francia gyártó cég már tӧbb mint 16 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. Ennek köszönhetően a piacon nincs vetélytársuk.  A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. Nedves szivaccsal ajánlott tisztítása, hogy a zenélő rész meg ne rongálódjon.

Jellemzői

  • lágy játék kiságy fölé
  • legkisebb gyermekek számára
  • kék színárnyalatban
  • magassága 35 cm
  • ideális nyugodt álom biztosítására
  • nyugtató dallamokat játszik
  • ajándékcsomagolásban
  • tisztítás nedves szivaccsal és szappanos vízzel
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek35 cm
A csomagolás méretei13*40 cm
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.