Mikrofon Violetta Arany kiadás Smoby állványon rózsaszín-fehér

Termék leírása

Smoby elektronikus és elemes gyermek mikrofon Violetta állványon a közkedvelt Violetta stílusban kivitelezve egy ideális játék kis tehetséges énekesnője részére, aki elszeretné indítani sztár karrierjét. Violetta mikrofon állványon gyerekeknek szép rózsaszín-fehér színkombnációban tündököl lila és világoskék színekkel kombinálva. A gyermek állványos mikrofon magassága 135 cm és nagyon könnyen állítható. A mikrofon szöge is dönthető. Gyermek mikrofon együtt az elektronikus állvánnyal Violetta gyerekeknek nagyon szép modern kivitelezésű és minden kislány részére tökéleztes 3 éves kortól, akik szeretnek énekelni és saját mikrofonra állvánnyal van szükségük. Gyerek zenei állvány 4*AA/LR6 elemre működik.

Gyerek elektronikus állvány mikrofonnal Violetta minőségi műanyagból készült, mely egyben ellenálló és kellemes a tapintásra is. Francia Smoby vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásában. Termék megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. Gyerek mikrofon 3 gombbal van kialakítva, melyekkel kis énekesnője énekét tudja hasznos és speciális effektekkel különlegessé varázsolni. Az első gom applause, tehát kis énekesnője fellépése után tapssal jutalmazza majd a nagyérdemű. Második gomb 1,2,3,4 funkcióval rendelkezik a dallamok és ritmus kiválasztására a harmadik gomb pedig visszhang.

A zenei állvány gyerekeknek alsó részén szintén két gom található. Az egyik gom a be- és kikapcsológomb a másik pedig a hangerőre szolgál. Az elemek az állvány alsó részére helyezendőek, innen lentről hangzanak a dallamok és hangok egyaránt. Az állványon világoskék csillag makett tündököl, mely az egész állvány dizájnját egésszé varázsolja. Nagy előnye az állványnak a világoskék kottatartó , melyet kis feltörekvő csillaga biztosan értékelni fog. A dalszövegtartó hátsó felén Violetta ábrája és ezüst csillag tündököl.  Gyerek elemes zenei állvány mikrofonnal minden kislány részére ajánlott, akik szeretnek énekelni, folyamatosan szeretnének gyakorolni és készülődni a sztár karrierjükre. Zenei mikrofon állványon minden kislányos gyerekszoba éke lesz. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135 cm
Termék magassága135 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,88 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.