Elektronikus mikrofon Violetta Smoby hanggal fekete-fehér

Termék leírása

Smoby elektronikus mikrofon Violetta pontosan az a mikrofon, melyre kis feltörekvő csillagának szüksége van ahhoz, hogy feltűnjön és beindítsa énekesi karrierjét. Gyermek mikrofon Violetta 2*AA/LR6 elemre működik, ügyes kis méreteinek hála kényelmesen beleillik kis énekesnők kezébe. A mikrofon minőségi alapanyagból készült, mely ellenálló és kellemes a tapintásra.  A termék megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. Gyermek elektronikus mikrofon Violetta főleg kislányok részére ajánlott 3 éves kortól. Rengeteg különböző dallamot és ritmust tartalmaz, melyre minden kis énekesnőnek feltétel nélkül szüksége van.

A gyermek mikrofont 3 különböző színű gomb díszíti. Első gomb megnyomásakor 5 különféle dallamot hallunk, melyekre kislánya énekelgethet. A másik gomb a ritmust diktálja, a játék Violetta mikrofon 3 különféle ritmust hallat. A harmadik gomb az ovációt és tapsot hallatja, melyet kis énekesnője a tökéletes fellépésével megérdemel. A mikrofon alsó része fehér színű és Violetta ábrájával van díszítve és mikrofon fejrésze pedig fekete színű. A mikrofon alsó részén található csillagban van a hangszóró elrejtve. 

Smoby francia elismert vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik egyedi gyerekjátékok gyártásában a legjobb minőségben csemetéi részére. Kislánya a Violetta mikrofonnal nagyon sok szórakoztató élményre tesz szert és igazi kis tündöklő csillagnak, sztárnak fogja magát érezni. Gyermek elemes mikrofon Violetta mikrofon hossza 20 cm. A játék mikrofonnal gyermeke nem csak szórakozni fog, de magabiztosságra tesz szert és fejlődik ritmusérzéke is. Zenélő mikrofonnal mindennap egy igazi buli lesz és gyerkőcök garantáltan sosem fognak unatkozni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek20*3*3 cm
Termék magassága20 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.