Zöldséges Bio stand bevásárlókocsival Organic 100% Chef Écoiffier barna 35 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Az Écoiffier Organic 100% Chef gyerek zӧldséges Bio stand egy szép, egyedi és komplexen felszerelt játék, mely a boltos szerepjátékokat kedvelő fiúknak, lányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. A barnás-zӧld színekben pompázó stand gyӧnyӧrű éke lesz minden gyerekszobának, 35 darab kiegészítő hosszantartó mókát igér a kicsiknek. A Bio stand minőségi és ellenálló, mégis kellemes tapintású műanyagból készült. A stand két keréken áll, így a kis árus nagyon egyszerűen áthelyezheti. A zöldséges stand részét képezi a bevásárlókosár is. 

Az áru a polcokon olyan módon van elhelyezve, hogy a gyümӧlcsӧk, zӧldségek a stand mozgása kӧzben biztosan a helyüken maradjanak. A stand nagyon erős és stabil. A kisbolt kétszintes. Az alsó szint narancs vagy eper tárolásához szolgál. A felső szint a kis kezekhez alakított foganytúval rendelkező bevásárló kosár elhelyezéséhez van kialakítva, de az árult portéka számára is van itt kijelolt terület. Mindkét oldalán virágok díszelegnek, melyek kiegészítik a stand oszlopaiból és tetelyéből kialakított csodálatos kis ablaknyílást. Ezen a részen sorakoznak a valódi faládákat imitáló gyӧnyӧrű ládikákban a paprikák, saláta uborkák és sárgarépák. Az ablaknyílás másik oldalán megtaláljuk a pénztárgépet és az áru súlyának méréséhez szükséges mérleget, akár csak egy valódi zӧldséges standban. 

Minden áru mellet árcédula fekszik. A termék a francia Écoiffier gyártó műhelyéből származik, aki betartja a legszigorúbb európai szabványokat. A fokozott biztonságosság érdekében a Bio stand formája és élei lekerekítettek. Ezzel a játékkal a gyerkőcӧk valóban jól szórakoznak majd testvérei vagy a barátai kӧrében. A boltos szerepjáték által fejlődik szociális érzékenységük, elsajátítják a gyümӧlcsӧk, zӧldségek fontos jellemzőit valamint használják a fantáziájukat, képzelőerejüket és megtanulják a számtan alapelveit. Méretei 55*40*69 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*40*69 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,42 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.