Zongora állatkákkal Activity Kiddieland hanggal és fénnyel szivárványos 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland zongora Activity állat zenekarral egy minőségi és erős gyerekjáték 12 hónapos kortól ajánlott a gyerekeknek. Ezzel az interaktív és didaktikus játékkal a legkisebbeknek eljátszik csöppsége, de szívesen fognak játszani csemetéje testvérei is majd, vagy azok barátai és még mindig újként fog működni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását.

A gyerekjáték van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg. Némelyik figura megnyomása után a rájuk jellemző hang szólal meg, mint állatoknál az elefántnál hegedű hangzik fel. Gyerek zongorát 12 billentyű díszíti szép dallamokkal, fölötte állat kórus pihenget. Minden állatka más-más hangszeren játszik és köztük gombok találhatóak a dallamok más tónussal való összehangolására. Elektronikus játék gyerekeknek szép sárga színben pompázik szivárvánnyal kiegészítve. A szivárványon villogó csillagok tündökölnek.

Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 3x AA elemre működik, melyek a gyerekjátékhoz tartoznak. Ez a játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. Ez egy nagyszerű interaktív játék minden gyerkőcnek, mellyel hosszú órákon keresztül fognak játszani. Méretei a zongorának kórussal 38*15*17 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek38*15*17 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.