Zongora Activity Kiddieland Noé bárkája állatkákkal, hang és fényeffektusokkal 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland zongora Activity Noé bárkája állatkákkal egy elektronikus gyermek zongora bibliai témával. Ez egy minőségi és erős játék gyerekeknek 12 hónapos kortólmellyel szívesen fognak játszani csemetéje testvérei is majd, vagy azok barátai és még mindig újként fog hatni. A bárka fedélzetén színes zongora billentyűk találhatóak, melyek kellemes dallamokat játszanak. A billentyűzet felett állatok pihennek és horgony található, melyeket ha megnyomnak hangeffektusokat adnak ki. Oroszlán, elefánt és medve kiugranak a rejtekhelyükről és rájuk jellemző hangon szólalnak meg. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd.

Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását. A játék van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg. Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek egyszerre és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt.

3x AA elemre működik, melyek a gyerekjátékhoz tartoznak. Gyerek zongora minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára. A játék színkivitelezése vidáman és pozitívan hat a kicsikre. A játék bárka alakú, megtalálható rajta Noé, zsiráf, krokodíl, zebra, majom, elefánt, medve és oroszlán. Gyerkőcök kedvelik az interaktív elektronikus játékokat, melyek sok lehetőséget nyújtanak a játékra. Méretei a terméknek 37*8*23 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek37*8*23 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.