Zongora Cotoons Smoby elektronikus, 16 dallammal és fénnyel

Termék leírása

Lepje meg csöppségét modern hangszerrel. Játék zongora Cotoons igazán csodálatos ajándék minden kisfiú és kislány részére már 12 hónpos kortól. A játék hangszer elektronikus, nem csupán dallamokkal szórkoztatja majd gyermekét, de fényeffektek is nagyon hamar elnyerik a kicsi figyelmét. A játék zongorának 8 billentyűje van és 2 üzemmódban működik: a gyerekek a billyentyűzetén hagyományosan játszhatnak vagy hallgathatják a 8 demo dallamot. A 4 különböző színben felvillanó fényeffekt felkelti a kicsi érdeklődését és elsajátítja azokat megkülönböztetni. Játék zongora gyerekeknek 3 AA/LR6 elemre működik, melyek a csomag részét képezik. Készségfejlesztő zongora a népszerű Cotoons figurákkal díszítve igazán bájos dallamokkal szórakoztatja majd csemetéjét, ami garantálja szórakozását hosszú időre.

Gyerkőc a játékon keresztül megtanulja megjegyezni a hangokat, megkülönböztetni azokat egymástól, különbséget tenni a színek, ritmus és dallamok közt. A zongora billentyűzete többszínű, így a kicsik hamar megtudják majd jegyezni, hogy melyik billentyűhöz, milyen hang tartozik. Hangszer szintén nagyon jó hatással van a gyerekek finom motorikus képességei és zenei érzékük fejlődésére. A zongora minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel és bársonyos a tapintásra. Méretei a játék zongorának 32*6*17 cm, miközben teljes hossza 32 cm és magassága 6 cm.

Smoby elismert francia vállalat, mely műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon szilárd, ellenálló, egyben lágy és sima a gyermek kezekhez, bársonyos a tapintásra. Smoby játékok színei serkenti a gyermek fantáziáját és elképzelőerejét. Csöppségeket a játék elvarázsolja, ezért is nagyszerű ajándék minden izgő-mozgó gyerkőcnek. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre. 

Magnetky Doprava
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*6*17 cm
Termék magassága6 cm
A csomagolás méretei34*8*21 cm
Teljes hosszúság32 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,5 kg
MegjegyzésBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Színkék
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha