Zsiráf golyókkal Activity Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland zsiráf golyókkal Activity nagyon szép dallamokat és énekeket játszik, melyek a gyerekeket 18 hónapos kortól biztosan lenyűgözi. Kis színes golyók föntről lefele gurulnak és ahogy billentyűkhöz érnek a csillagok gyönyörűen villognak. Végül a golyók a zsiráf lábán kiesnek és a gyerkőc újra rakhatja az oldalsó kosarakba, vagy hagyhatja, hogy a zsiráf lenyelje őket. Villogó érzékelők és szép dallamok jelzik a sikeresen elvégzett feladatot. Ez egy minőségi és erős gyerekjáték megfelelő gyerekeknek 18 hónapos kortól.

Ezzel a didaktikus és elektronikus játékkal eljátszik csöppsége, de szívesen fognak játszani csemetéje testvérei is majd, vagy azok barátai és még mindig újként fog működni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását. A gyerekjáték van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg.

Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 2x AA elemre működik, melyek a gyerekjátékhoz tartoznak. Ez a játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára.  Ez egy nagyszerű interaktív játék minden gyerkőcnek, mellyel hosszú órákon keresztül fognak játszani. Nagyon szép sárga és lila színkombinációban tündököl. Zsiráf Activity golyókkal hang és fényeffektussal méretei 28*11*40 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek28*11*40 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.