Plüss zsiráf játékbaba Zarafa Giraffe Les Kalines Kaloo 35 cm ajandékdobozban 12 hó-tól

Termék leírása

Plüss zsiráf játékbaba Zarafa a francia Kaloo vállalat legújabb Les Kalines kollekciójából egy igazán csodaszép ajándék kislányoknak 12 hónapos kortól. A plüssi lágy rózsaszín színárnyalatban tündököl, bolyhos szoknya igazán egyedi stílust kölcsönöz az egész plüssinek. Plüss zsiráf a lábain arany színű cipellőt visel masnival megbolondítva. Magassága 35 cm. Pihe-puha gyerekjáték magasan minőségi plüssből kellemes érzést nyújt a bababőrnek, minden kislány első pillantásra beleszeret.

A plüssi elegáns ajándékcsomagolásban kapható, így praktikusságának köszönhetően már nem kell más csomagolást keresnie, egy gonddal kevesebb és csöppségét bájos játékkal lepheti meg. A Les Kalines kidás 6 darab egyedi plüss figurát rejt magába innovatív alapanyagból, melynek köszönhetően gyermeke új tapasztalatokat szerez a tapintási készség feljesztése terén. A Kalines plüssik saját egyéniséggel és gondosan kivitelezett részletekkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően eltérnek a klasszikus játékbabáktól. Elegáns kivitelezés lágy kislányos színekben minden kislányt levesz a lábairól és örömmel veszik karjaikba legújabb legjobb barátjukat. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei19*10*29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.