Zsúrkocsi Jégvarázs XL Tea Trolley Smoby 17 kiegészítővel lila

Termék leírása

Jégvarázs XL zsúrkocsi egy csodaszép teáskészlettel érkezik, mely minden kislányt elbűvöl már 3 éves kortól. Az egész játék a közkedvelt Frozen - Jégvarázs mesemotívumban tündököl, melynek hercegnőit minden kislány egyformán a szívébe zárt. Zsúrkocsi 17 kiegészítőt tartalmaz: 2 csészét, 2 poharat, 2 tányért, 2 étkészlet szettet, 2 süteményt, cukor és tejtartót, teáskancsót. Minden elemet a teázáshoz csodaszép felszolgálókocsira pakolhatnak a kis háziasszonyok. Anna és Elza hercegnők ábrái a kiegészítőkön minden gyerkőc figyelmét felkeltik. Csöppségek a menő játékon keresztül teadélutánokat, piknikezést vagy más kalandos tevékenységeket szervezhetnek barátaiknak, melynek alapját a terítés és felszolgálás képezi majd. Játék zsúrkocsi akvamarín, lila és fehér színkombinációban tündököl, kerekei könnyed és kényelmes gurulást biztosítanak. Méretei a felszolgálókocsinak 44*31*48 cm, teljes magassága 48 cm.

A Jégvarázs mintával díszített teáskészlet és felszolgálókocsi nagyon jó hatással van a finom motorikus és mozgási képességek fejlődésére. A szett csodaszép színkivitelezése garancia, hogy minden kislányos gyerekszoba ékévé válik a menő játék szett. Nagyon fontos a gyerkőcöket arra sarkalni, hogy szerepjátékokat játszanak. Azon felül, hogy nagyszerű módja az időtöltésnek, nagyon jó hatással van a mentális fejlődésükre egyaránt. Szintén nagyon jó hatással van a gyerekek elképzelőerejének és fantáziájának serkentésére is, ami nagyon hasznos a korai fázisban. Olyan kiegészítőkkel való játékközben, melyeket a felnőttek naponta használnak, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Erre tökéletes játékszett a Smoby Jégvarázs zsúrkocsi teáskészlettel.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és kivételes termékekre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*31*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei43*12*54 cm
Teljes hosszúság44 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,3 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.