Zsúrkocsi Disney Princess XL Tea Trolley Smoby nagy teás készlettel 17 darabos

Termék leírása

Hercegnők XL Tea trolley zsúrkocsi a francia Smoby vállalat műhelyéből minden kislányt elbűvöl már 3 éves kortól. Az egész játék a közkedvelt Hercegnők Disney mese motívumában tündököl, melynek hercegnőit minden kislány egyformán a szívébe zárt. Zsúrkocsi 17 kiegészítőt tartalmaz: 2 csészét, 2 poharat, 2 tányért, 2 étkészlet szettet, cukor és tejtartót, teáskancsót. Minden elemet a teázáshoz csodaszép zsúrkocsin található felszolgáló tálcára pakolhatnak a kis háziasszonyok. Bájos hercegnők ábrái a kiegészítőkön minden gyerkőc figyelmét felkeltik. Csöppségek a menő játékon keresztül teadélutánokat, piknikezést vagy más kalandos tevékenységeket szervezhetnek barátaiknak, melynek alapját a terítés és felszolgálás képezi majd.

A Hercegnők mintával díszített teáskészlet és felszolgálókocsi nagyon jó hatással van a finom motorikus és mozgási képességek fejlődésére. A szett csodaszép lágy színkivitelezése garancia, hogy minden kislányos gyerekszoba ékévé válik a menő játék szett. Nagyon fontos a gyerkőcöket arra sarkalni, hogy szerepjátékokat játszanak. Azon felül, hogy nagyszerű módja az időtöltésnek, nagyon jó hatással van a mentális fejlődésükre egyaránt. Szintén nagyon jó hatással van a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére is, ami nagyon hasznos a korai fázisban. Olyan kiegészítőkkel való játék közben, melyeket a szüleik naponta használnak, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Erre tökéletes játékszett a Smoby Hercegnők zsúrkocsi teáskészlettel. Méretei 44*31*48 cm és teljes magassága 48 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok tartósak, éleik finoman lekerekítettek, melyek nagyon fontosak a játék során. A Smoby játékok színe serkenti a gyerekek elképzelőerejét és kreativitását, ezért is olyan közkedveltek a gyerekek körében. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és kivételes termékekre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek44*31*48 cm
A csomagolás méretei54*12*43 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.