Zuhanyfej minden házikóhoz Shower 3in1 Smoby kézbe/falra/talajra / szerelhető 2 évtől

Termék leírása

Zuhanyfej Shower 3in1 a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű kiegészítő minden kerti Smoby házikóhoz, hogy minden gyerkőc önfeledten szórakozhasson a forró nyári napokon már 2 éves kortól. Zuhanyfej egyszerűen a kerti locsolócsőre erősíthető és a gyerkőcök máris a frissítő vízsugár alatt bolondozhatnak. Zuhanyfej a házikóra is erősíthető, a füves talajon is megállja a helyét, vagy akár klasszikus módon a gyerkőcök a kezükben is tarthatják. Zuhanyfej két féle módon képes vízsugarat engedni: klasszikus és forgó módban, így a gyerkőcökre izgalmas és boldog játszadozás vár testvéreikkel és barátaikkal karöltve. 

Zuhanyfej minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel, így maximálisan biztonságos a gyerekek számára. A forró nyári napokon hűsítő felfrissülést nyújt, kisfiúk és kislányok több időt fognak a friss levegőn tölteni, így is fejlesztve mozgási képességeiket. Ez a remek kiegészítés a Smoby házakhoz kibővíti a gyerekek tevékenységi lehetőségeit, hozzájárul a képzelet és a fantázia fejlesztéséhez is, a gyerekek számos felejthetetlen élménnyel gazdagodnak. A kerti tömlő nem tartozék.

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*15*5 cm
Teljes hosszúság29 cm
Tömeg500 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.