Autósülés Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby 42 cm játékbabának tárolórésszel és biztonságiövvel

Termék leírása

Powder Pink autósülés a francia Smoby gyártó Maxi Cosi&Quinny kollekciójából egy praktikus kiegészítő maximum 42 cm magas játékbaba szállításához. Autósülés csodaszép rózsaszínben tündököl, igy főleg a kislányok tetszését nyeri el már 3 éves kortól, akik szivesen utaznak együtt kedvenc babájukkal. A műanyag autósülés minőségi textilanyaggal van bevonva, a biztonsági övnek köszönhetően a játékbaba biztonságosan fog az ülésben utazni. A fogantyúja ergonomikusan formázott és állítható, hogy tӧkéletesen alkalmazkodjon a kisgyermeke igényeinek. Az autósülés hátsó részén apróságok tárolására megfelelő kis részt talál csemetéje. A játékbaba nem képezi a csomag részét.

Powder Pink autósülés a játékot valóban élethűvé varázsolja. A kislányok a kedvenc babájukat bátran utazni vihetik, hiszen az autósülésben a baba teljes biztonságban lesz. A játék méretei 31*48*37 cm. Súlya 0,9 kg, nagyon alacsony , ezért egyszerűen hordozható. A kislányok szívesen felӧltik az édesanya szerepét és a babájukról úgy gondoskodnak akár saját kisgyermekükről. A játékbaba autósüléssel a szerepjátékok még szórakoztatóbbak lesznek. A szórakozáson kívül szerepet játszik a gyermek fejlődésében is, hiszen általa fejlődik a finom motorikájuk, kézügyeszségük, a babával való beszélgetés finomítja a kommunikációs és nyelvi készségeiket, fejleszti felelősségérzésüket. A felnőttek utánzásával a gyerekek megtanulják, mivel jár az anyaság, megtanulnak tájékozódni a reális világban. A termék textil részeinek tisztításához csak enyhén nedves szivacson használjon.

Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek31*48*37 cm
Termék magassága35 cm
A csomagolás méretei32*25*49 cm
Teljes hosszúság47 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,9 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.