Babakocsi játékbabának Frozen Landau Pop Smoby mély (54 cm tolókar) 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyerek mély babakocsi játékbabának Landau Pop Frozen stabil és szilárd babakocsi ideális kislányok számára 18 hónapos kortól. Nagyon szép kék és fehér színkombinációban van kialakítva rózsaszín részletekkel és hópehely díszítéssel. A babakocsi takarója Frozen meséből ismert két hercegnő motívumával díszítve. Frozen-Jégvarázs a kislányok körében nagyon közkedvelt mese, melynek motívuma minden kis hercegnőt elbűvöl. Nagyon hasznos kiegészítő a gyermekeknek, tudják használni, mint klasszikus mély babakocsit a játékbabájuknak. A babakocsi élei finoman lekerekítettek. A tolókar magassága 54 cm. 42 cm magas játékbaba fér el a kocsiban.

A babakocsi első kerekei kisebbek és 360 fokos szögben forognakEz a mély játék babakocsi egy minőséges francia termék, francia dizájnnal tarkítva, műanyagokkal kombinált szilárd fém konstrukcióval. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi mély babakocsi nagyon valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, ez a márka európai minőség tanúsítványokat tudhat magáévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A tojás babakocsi méretei 46*38*54 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*38*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei33*18*56 cm
Tolókar magassága54 cm
Tömeg2,33 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.