Babakocsi Hello Kitty Chuli Pop Smoby mély (55 cm tolókar) világos rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék mély babakocsi Hello Kitty Chuli Pop kisgyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A játék babakocsi nagyon vonzó színkombinációban pompázik, rózsaszín és fehér színű, csíkos rózsaszín mintával a gyerekek köreiben közkedvelt csodálatos Hello Kitty képpel díszítve. A babakocsiba 42 cm-es nagyságú baba fér bele. A játék babakocsi egy praktikus rakodótérrel is rendelkezik, melyben gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat szállíthat. A babakocsi napfényvédője összecsukható. A játék babakocsi konstrukciója szilárd és fém, ellenálló műanyagokkal kombinálva.

A babakocsi tolókara 55 cm magas. Ez egy nagyon szilárd és stabil babakocsi, egyedi dizájnnal, amely rögtön belopja magát a kislányok szívébe. Ellenállóképességének és szilárd vas konstrukciójának köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi mély babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A mély játék babakocsi méretei 60*38*67 cm. Tisztítására enyhén nedves szivacsot használjanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*38*67 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Tolókar magassága55 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.