Babakocsi játékbabának 3in1 Maxi Cosi & Quinny Smoby (66,5 cm tolókar) zöld-szürke

Termék leírása

Babakocsi játékbabának a francia Smoby játékgyártó műhelyéből egy gyönyörű babakocsi 42 cm magas játékbabának. Ez egy nagyszerű kombinált babakocsi, mely ideális kiegészítő a játékbabák gondoskodásához. Nagyon egyszerű módon aklasszikus babakocsiból sport babakocsi varázsolható vagy babahordozó. Tehát a gyerekek több módon is kihasználják majd. A kislányos babakocsi atraktív zöld színben fekete és fehér részletekkel lett kialakítva. 3 éves kortól ajánlott kislányok részére. A babakocsi erős fém konstrukcióval van ellátva kombinálva ellenálló műanyag részekkel. Könnyű, de egybenstabil is. A tolókar magassága a talajtól 66,5 cm. A kerekei gumírozottak és ellenállóak, biztosítják a kényelmes haladást.

A babakocsi mély része a kényelmes fogantyú által, akár egy mózeskosár, egyszerűen hordozható. A játékbaba a babakocsiban biztonsági övvel van védve, hogy az utazás alatt ki ne essen. A játékbaba babakocsi egyedi dizájnja teljesen valósághű, mint ha igazi babakocsi lenne.  A játékbaba kocsikázása nagyon közkedvelt játék a legkisebb kislányok körében. De nem csak szórakozást nyújt a gyerkőcöknek, hanem hozzájárul fejlődésükhöz is. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. A gyerekek a felnőteket utánozván, anyukásat játszva,  reális képet kapnak a felnőt világról. A zöld Maxi Cosi & Quinny babakocsi ideális eszköz erre. A textília tisztítására nedves szivacsot ajánlunk.

Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkekéleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. A Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és nagyszerű termékre. A babakocsit egyszerű módon össze lehet csukni és magukkal vihetik bárhová, nem foglal nagy helyet. Kis hercegnője imádni fogja a 3in1 babakocsit játékbabájának, rajta áll, hogy mélybabakocsiként, hordozóként vagy sport babakocsiként fog vele játszani.  Anyukásat játszani eddig sosem volt mókásabb. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*52*66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,40 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.