Babakocsi 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby (70 cm tolókar) fehér-rózsaszín

Termék leírása

Smoby játék babakocsi Maxi-Cosi & Quinny 3in1 egy praktikus hármas kombináció, mély játék babakocsi, sport babakocsi mózeskosárral és játék autósülés egyben. Nagyon vonzó színkombinációban pompázik, rózsaszín, fehér és világosrózsaszín színű. Ez a játék remek baba kiegészítő gyermekek számára. A gyerekek szívesen sétálgatnak babájukkal a friss levegőn parkban, vagy szívesen hordják őt magukkal főleg egy realisztikus autósülésben. A babakocsi mózeskosara gyerekszobában játék kiságynak is használható. A játék babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi első kereke dupla, ennek köszönhetően a babakocsi nagyon stabil és egyben nagyon könnyen irányítható is.

A babakocsi szilárd fém konstrukcióval van felszerelve műanyaggal kombinálva, könnyű és egyben stabil is. A baba biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen. Ha a sportos mózeskosarat vízszintbe helyezi és kibiztosítja, a babakocsi egy hagyományos mély babakocsivá alakul át. A tolókar ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. A fogókar magassága 70 cm. A mózeskosár mély része a fogantyúnak köszönhetően egyszerűen hordozható. Egy igazi babakocsira emlékeztet. A játék babakocsi Smoby Maxi Cosi & Quinny 3in1 nagyon kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva és biztonsági övvel is fel van szerelve.

 Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Az autósülés hátsó részében is található egy rakodótér. Az autósülés állítható fogantyúval van ellátva. Játékbaba kitalálta barátja lehet a gyermeknek, akivel saját világot teremt maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel, anyukásat játszik miközben a felnőtteket utánozza. A termék méretei 49*41*70 cm. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek </>kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is.

Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*41*70 cm
Termék magassága70 cm výška rúčky
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.