Tízórais doboz Stainless Steel Lunchbox Girls Classic gold Balloons Jeune Premier 100% rozsdamentes acél luxus kivitel 21*7 cm

Termék leírása

Tizórais doboz vagy talán kincsesdoboz? A Jeune Premier luxus belga márkának köszönhetően kisdiákja számára a tizórai szünet még élvezetesebb lesz. Arany Jeune Premier tizórais dobozt léggömbök motívummal a végtelen és kalandos Verne Gyula történetek inspirálták. Klasszikus tengerkék alapon a arany csillámos csillagok és az élénk szinekben pompázó léggömbök minden gyerkőc tekintetét elrabolják.

Tizórais doboz Lunchbox Girls Classic gold Balloons tökéletes választás, ha megszeretné védeni gyermeke részére elkészitett finomságokat az összenyomódástól vagy kifolyástól, de ezen felül csodaszép divatos kiegészitőként is megállja a helyét. Ezt a csodálatos arany szinű dobozt tarka léggömbös gumiszalag védi. Jeune Premier tizórais doboz tükrözi a legmodernebb gyermek és serdülő divatstílust, tehát gyermekei okkal lesznek büszkék az új iskolai kellékükre.

Dizájn, luxus és minőség

Elegendő csupán egy pillantást vetni erre a dizájnos és időtlen uzsonnás dobozra és gyerkőcei oly szívesen fognak suliba indulni, mint még soha. Luxus Jeune Premier tizórais doboz 100 % rozsdamentes acélból készült, csúcsminősége garantálja a hosszútávú kihasználhatóságát. Tizórais box könnyű, mint a tollpihe - önsúlya 0,35 kg, űrtartalma 2,2 liter és méretei 21*7*15 cm, ráadásul mosogatóban is mosható.

Jeune Premier tizórais doboz szépsége és egyedisége részleteiben rejlik. Gyerkőcök számára a 2,2 literes űrtartalom biztosan nem mond sokat, de annál fontosabb, hogy probléma nélkül elfér benne a finom tizórai. Gyerkőcének nincs más dolga csupán levenni a gumiszalagot, felnyitni a dobozt és elfogyasztani az ízletes finomságot. Ez a stílusos Jeune Premier tizórais doboz nélkülözhetetlen kelléke azon iskolásoknak, akik már a korai fázisban lépést tartanak a divattal. Pontosan ezért a Jeune Premier tervezők nagy figyelmet forditottak a doboz dizájnára.

A Jeune Premier tervezők maguk is érintett szülők és tisztában vannak azzal, hogy a gyerekek sokkal szívesebben tipegnek az iskolába, ha csodás iskolai kellékkel gazdagabban mutatkozhatnak iskolatársaik előtt. Felejtse el a zacskóba csomagolt nassit és csomagolja a finomságokat luxus dobozba, melyet az iskolatársak akár egy ékszeresdobozzal is összetéveszthetnek. Engedje szabadjára gyermeke fantáziáját együtt a léggömbökkel az önmegvalósitás felé. A kézzel készített formatervezés már az első látásra olyan eredetiség jeleit hordozza, amelyet máshol csak nehezen talál. Ezzel a tartozékkal gyermeke nagyobb örömmel indul majd az iskolába.

Jellemzői

  • luxus tizórais doboz Jeune Premier
  • rozsdamentes acélból
  • súlya 0,35 kg
  • űrtartalma 2,2 liter
  • méretei 21*7*15 cm
  • kézzel készült egyedi dizájn
  • Belgiumban tervezve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyBelga gyártmány
Méretek21*7*15 cm
Termék magassága7 cm
Tömeg0,35 kg
Tömeg L2,2 l
Színarany szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.