Bébitaxi autó 44 Cats Smoby tárolóhellyel az ülés alatt 10 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi 44 Cats egy igazán időtlen járgány kisfiúk és kislányok részére már 10 hónapos kortól. A közlekedési eszköz többfunkciós - egyben bébitaxi és járássegítő is. Egyedi autó a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyon szép narancssárga színben tündököl és együtt növekszik gyermekével. A 10 hónapos gyerkőc a bébitaxit járássegítőként tudja kihasználni az első léptek megtételénél. 12 hónapos kortól már rácsüccsenhet a járgányra és tudja magát lábacskáival előre hajtani. A minőségi kerekeknek köszönhetően a bébitaxi bel- és kültéren egyaránt kihasználható.

A többfunkciós bébitaxin való utazásnak köszönhetően erősödik a gyerek izomzata és egyensúlyérzéke is fejlődik egyaránt. A bébitaxi nagyon jó hatással van szintén a mozgási és motorikus képességek fejlődésére. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez. Bébitaxit a 44 Cats (44 csacska macska) mesesorozat cuki cicusainak az ábrái díszíti. Bébitaxi és díszes kivitelezése nagyon jó hatással lesz a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is, rengeteg boldog pillanat vár a kicsikre a menő járgányon. 

A Smoby bébitaxi minőségi és igazán tartós műanyagból készült, tapintásra bársonyos élményt nyújt. A kormánya 30-fokos szögben kormányozható el oldalra. A biztonságért a bébitaxi elülső és hátsó részén található borulásgátló felel. Méretei a terméknek 54*27*40 cm, miközben teljes magassága 40 cm. Ülés ergonomikusan formált, komfortos utazást biztosítva. Ülés alatt tárolóhely kapott helyet, ahova csöppsége a kincseit tudja elrejteni. Magasított háttámla stabil, kényelmesen megtartja gyerkőcét. Gyermeke úgy fogja érezni magát az új járgányon, mintha teljesjogú részese lenne a közlekedésnek. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. A műanyag, melyből a játékok készülnek kellemesen bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, a gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött. A Smoby termékek színkivitelezése serkenti a gyerek elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. Mivel a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Jellemzői

  • többfunkciós autó - bébitaxi és járássegítő egyben
  • a kormány 30-fokos szögbe kormányozható oldalra
  • lekerekített élek, felülete bársonyos a tapintásra
  • praktikus borulásgátlóval felszerelve
  • elsőosztályú francia termék
  • együtt növekszik a gyerekkel 10 hó kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei27*25*56 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,5 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.