Bébitaxi homlokrakodóval Abrick Les Maxi Écoiffier 5 építőkockával 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi homlokrakodó Abrick Les Maxi egy csodálatos járgány kisfiúknak és kislányoknak már 12 hónapos kortól. Bébitaxi nagyon szép fekete-sárga színkombinációban pompázik, szinte élethű mása a valódi munkásgépnek. A menő bébitaxi mozgatható markolókanállal rendelkezik, melyet a kis munkása a vezérlőkarok segítségével tudja mozgatni. A bébitaxihoz tartozik 5 építőkocka is, melyeket a felnyitható ülőke alá, a tárolórekeszbe tud elrejteni csemetéje. Bébitaxi kényelmes, ergonomikusan alakított üléssel lett megalkotva, melynek hátsó része kissé magasított, hogy a gyerkőc a suhanás során ne csússzon hátra. 

Teljes méretei a járgánynak 66*28*33 cm. Gyerek bébitaxi nem csupán szórakoztató és unaloműző játék. Gyerekek a bébitaxin keresztül erősítik kar és lábizmaikat, fejlesztik finom és erős motorikus képességeiket, megismerkednek a színekkel és alakzatokkal. Gyerekek a bébitaxi használatával közelebb kerülnek a felnőttek világához is miközben fuvarozósat, építészmérnököset játszanak. Bébitaxi ideális elődje a bringának, hisz már korai fázisban a gyerekek megtanulják az egyensúlyukat megtartani, lábacskáikkal hajtani magukat előre.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek66*28*33 cm
Termék magassága33 cm
Teljes hosszúság66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,26 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.